Disclaimer
Voor het bekijken van deze website gelden de volgende regels:

Deze website met de gehele inhoud, uitgezonderd de hyperlinks onder het kopje "Links", is eigendom van de webmaster van hhggraafstroom.nl. Daarom is het niet toegestaan gedeelten uit deze website te publiceren, kopiëren of op welke andere wijze dan ook, zonder uitdrukkelijke toestemming van de webmaster.

De webmaster van hhggraafstroom.nl is niet aansprakelijk voor onvolkomenheden, die in deze website opgetreden kunnen zijn. Als u onvolkomenheden vindt, kunt u deze doorgeven aan de webmaster via de link "Contact webmaster".

De informatie op deze website wordt regelmatig aangepast en aangevuld. De webmaster van hhggraafstroom.nl behoudt zich het recht eventuele wijzingen zonder kennisgeving door te voeren.

Op alle gepubliceerde foto's van deze website rust copyright. Het is dan ook verboden deze te kopiëren, publiceren of op welke andere wijze dan ook te gebruiken. Wilt u het getoonde beeldmateriaal toch gebruiken, dan dient u dit altijd vooraf in overleg met de webmaster van hhggraafstroom.nl te doen.

Alle informatie en gegevens die ingevoerd worden op contact-formulieren etc. zijn eigendom van hhggraafstroom.nl en kunnen niet zomaar door derden bekeken worden. Wij gaan hier vertrouwelijk mee om.

De webmaster van hhggraafstroom.nl is niet aansprakelijk voor (in)directe schade die uit deze website kan voortvloeien.

Deze website is met Internet Explorer 7.0 t/m 10.0, Mozilla Firefox 3.0 t/m 26.0, Apple Safari 4.0, Google Chrome 3.0 en Opera (Software) 10.0 als webbrowsers succesvol getest. Deze website is ook met Internet Explorer 6 getest. Helaas werken dan een aantal buttons niet naar behoren. Voor andere versies van browsers of eerdere versies daarvan kunnen we helaas geen garantie geven.
Ontwerp & Realisatie: Daniël Lock © 2009 - 2024 | Contact | Disclaimer | Sitemap | Privacy verklaring | Zondag 16 juni 2024